کیفیت و استاندارد مورد استفاده شرکت جرثقیل سقفی کران سیستم توران
برای اینکه یک شرکت بتواند در طول سالیان طولانی و از بین رقبای متنوع و در دنیای پیشرونده دانش و فناوری به بقای خود ادامه دهد و همچنین به شکوفایی برسد، مستلزم این است که همواره محصولات باکیفیت ارائه نماید و همواره به دنبال بهینهسازی و افزایش کیفیت محصولات خود با استفاده از دانش روز دنیا، تجارب به دست آمده و بازخوردهای ارائه شده باشد. یکی از راهکارهای متعارف تضمین کیفیت تعهد به استانداردهای موجود و رعایت آنها میباشد. از این رو، شرکت کران سیستم توران، علاوه بر استفاده تجارب برخاسته از ارائه خدمات در طول سالهای متعدد همواره خود را به پیگیری و رعایت استانداردهای موجود در زمینه صنایع بالابری و انتقال مواد ملزم میداند.
معرفی برخی از مهمترین استانداردهای جرثقیلهای سقفی
مثل اکثر حوزههای دیگر، صنعت بالابری و جابجایی هم استانداردهای متنوعی دارد. این استانداردها اغلب در زمینه طراحی، ساخت و نگهداری جرثقیل¬های سقفی است. با بررسی استاندادرهای موجود میتوان گفت مهمترین استاندادرها در ارتباط با جرثقیل سقفی و صنایع وابسته آن، متعلق به کشورهای آلمان و ایالات متحده آمریکا میباشد. بخشی از این استانداردها به صورت کاملا تخصصی در مورد جرثقیلها و فرایندهای تولید و نگهداری آنهای میباشد. همچنین، بخش دیگری از استانداردهای موجود نیز عمومی میباشد و برخی از فصلها یا بندهای آن نسبت به ارائه راهکار و استاندارد در مورد جرثقیل سقفی پرداخته است.
استاندارد CMAA (Crane Manufactures Association of America):
انجمن تولیدکنندگان جرثقیل آمریکا که با مخفف CMAA معروف است، استانداردهای کاملی در زمینه تولید جرثقیل ارائه کرده است که مجموعه کاملی از نحوه طراحی، نیروها و پارامترهای موثر در طراحی و ساخت، ضرایب اطمینان، موارد ایمنی، تستها و تعمیر و نگهداری و ... را در چندین جلد ارائه می دهد. این مجموعه یکی از کاملترین استانداردهای موجود جهان در زمینه تخصصی جرثقیل سقفی و دروازه ای و تجهیزات جابجایی مواد میباشد. جهت طراحی سازه، سیستم مکانیکی و برق رسانی جرثقیلهای سقفی جلد 70 و 74 و در مورد تست و تعمیر و نگهداری جلد 78 موارد کاملی را برای استفاده تولیدکنندگان و بهرهبرداران منشتر کرده است.
استاندارد DIN (Deutches Institut für Normung):
موسسه ملی استاندارد آلمان از سال 1917 آغاز به فعالیت نموده است. هم اکنون استانداردهای موسسه ملی استاندارد آلمان، در اکثر نقاط دنیا مورد استفاده قرار میگیرد. این موسسه که فعالیتهای گستردهای را تحت پوشش قرار میدهد، با بیش از 30000 عنوان استاندارد تقریبا اکثریت حوزههای تکنولوژی را در برمیگیرد. این استاندارد جزو دقیقترین استانداردها در دنیاست. با توجه به پیشگام بودن آلمان در ساخت جرثقیل سقفی در جهان و تولید بالای شرکتهای آلمانی، استاندارد ارائه شده توسط موسسه DIN، مرجع اکثر تولیدکنندگان جهان میباشد. اما به صورت تخصصی در مورد استانداردهای رایج و پرکاربرد در زمینه جرثقیل، میتوان به DIN15018 در زمینه ساخت سازه و مکانیکال و DIN EN 12944-4 در ساخت و حفاظت در برابر خوردگی، اشاره کرد.
استاندارد ASME (American Society of Mechanical Engineering):
انجمن مهندسان مکانیک آمریکا که از سال 1880 بنیان گذاشته شد و استانداردهای پرکاربردی در زمینه انواع جرثقیلهای سقفی و دروازه ای دارد که از آن جمله می توان به ASME B30.B30.2 در استاندارد جرثقیلهای سقفی و دروازه ای و ASME B30.16 در مورد استانداردهای بالابرهای سقفی اشاره کرد.
برخی از استانداردهای دیگر متدوال جرثقیل سقفی
موسسات و استانداردهای جهانی بسیاری وجود دارد که در مورد جرثقیلهای سقفی مطالب مهمی را دربرمیگیرد از آن جمله میتوان به استانداردهایBS ،ISO و FEM اشاره کرد.
در مجموع با توجه به بازار هدف میتوان از استانداردهای مختلف جرثقیلهای سقفی و دروازه ای بهره برد. با توجه به این نکته که بالابر جرثقیلهای موجود در ایران اکثرا از شرکتهای آلمانی و یا تحت لیسانس این شرکتها میباشد، معمولا استاندارد DIN کاربرد بیشتری در ایران دارد اما برخی از مشتریان من جمله شرکت نفت و صنایع وابسته آن تمایل بیشتری به رعایت استاندارد CMAA در تجهیزات جرثقیلهای سقفی خریداری شده دارند.
استاندارد مورد استفاده توسط جرثقیل سقفی کران سیستم توران
شرکت کران سیستم توران جرثقیلهای سقفی و دروازه ای خود را طبق استانداردهای DIN تولید میکند. اما امکان تطبیق محصولات با استانداردهایی نظیر CMAA و ASME نیز در صورت درخواست مشتریان گرامی امکانپذیر می باشد.